Om os

Medisun

”Et komplet sortiment af produkter til lysterapi – made in Germany”.

30 års forskning og udvikling, har gjort Medisun – Schulze & Böhm, til en af de mest innovative fabrikanter af produkter til lysterapi. Med kvalitet og innovation har Medisun opbygget, et stærkt og kvalificeret team af forhandlere over hele verden.

Som lokal partner til Medisun, har vi i Danmark forhandlingen af dette brede og gennem testede sortiment.

Vi levere og servicerer produkter til UVA, UVB, PUVA og PDT til behandling, på Sygehuse, privat praktiserende Dermatologer mm.

Med fabrikationen tæt på os i Tyskland, undgår vi lange leveringstider - ventetider på eventuelle reservedele, sammenlignet med de udbydere der fabrikerer F.eks. i USA eller Asien, i en service situation er det af vital betydning, at reservedele er hurtigt til rådighed,  og ikke kommer "fra den anden side" af jorden. Her burde vi alle tænke på miljø og ikke mindst bæredygtighed.

Hertil kommer at styringer, nominel spænding og dimensioneringer, er ganske anderledes, end den kvalitet vi kender i EU - Tyskland i særdeleshed. 

Vi tilbyder:

  • Udstyr til både professionelt og hjemme brug.
  • Service og reparation af lysterapi udstyr.
  • Kalibrering af UV styringer og sensorer.
  • Certificeret måling af UV intensitet på alle apparater.
  • Reservedele, lysrør, timere, beskyttelsesudstyr og andet tilbehør.
  • Rådgivning og sparring.

 Vi tænker og agere ”grønt” i alt hvad vi foretager os, om det er distribution, service besøg eller administration, lægges der overalt vægt på miljø og bæredygtighed.

Certificate 13485 2018 724x1024